Хто скільки часу вболіває за Ліверпуль?
|
|
|
All_Reds
|
Дата: П`ятниця, 06.07.2012, 09:20 | Повідомлення # 16
|
Уболівальник
Група: Перевірені
Статус: Offline
|
Роки зо два. Мене "присадив" на Ліверпуль мій син. Пристрасний вболювальник, він показував мені матчі у запису, нарізки в інеті, розповідав історію клубу, і все - я поїхала дахом! Зараз я геть червона.
Повідомлення відредагував All_Reds - П`ятниця, 06.07.2012, 09:21
|
|
|
|
|
sanyurchik
|
Дата: Четвер, 12.07.2012, 08:33 | Повідомлення # 17
|
Уболівальник
|
З 95-го. Навіть не можу згадати чому. Мій старший брат тоді вболівав за МЮ, то мабуть йому на зло)))). А якщо серйозно, то дуже мені сподобалось атмосфера навколо команди та її гра. Починаючи з 2001-го навіть не уявляю свого життя без Ліверпуля. Всі друзі думають, що я завернутий)))))) Але коли вболіваєш за таку команду як Ліверпуль, то не можна бути іншим. Тут по іншому не буває, всі хто вболіває за Редс віддають себе всього!!!! |
|
|
|
|
kaz
|
Дата: Четвер, 12.07.2012, 09:56 | Повідомлення # 18
|
Уболівальник
|
Сезон 97-98, Майкл... ЛЧ сезон 01-02 19 березня 2002 року шостий матч вирішальний за вихід з групи Ліверпуль-Рома, один з кращих матчів які я бачив у виконанні нашої команди. Досі мурашки йдуть по спині від спогадів. Той матч вважаю еталоном духу Енфілда, стилю Ліверпуля!!! |
|
|
|
|
Хосеп
|
Дата: Субота, 28.07.2012, 11:48 | Повідомлення # 19
|
Уболівальник
Група: Заблоковані
|
с 2007 года
|
|
|
|
|
killersmank
|
Дата: Середа, 28.08.2013, 12:39 | Повідомлення # 20
|
Уболівальник
Група: Користувачі
|
2000рік мені 6 чи 7 років старшаки з двору роблять ставки в букмекерських конторах я даю їм свої гроші шоб бути вдолі. Купляю журнал Футбол читаю шоб знати накого можна ставити. мою думку починають брати до уваги. мені починає подобатись АПЛ Лівепуль один з тих клубів яким я симатизую. пацани фанатіють від Мадрицкого Реала а мене харить домінування манчестер юнайтед. сезон 2000-2001 манки чемпіони але Ліверпуль їх 2 рази дрюкнув. сусіду вислали карточки з Євро 2000. на них були Оувен і Джеррард вони ше небули зірками але стали нашими кумирами. я майже небачив їхньої гри але завжди читав і переживав за них. зараз це білше ніж симпатія це клуб мого дитинства за який вболіваю до тепер. |
|
|
|
|
Patik
|
Дата: Четвер, 05.09.2013, 17:37 | Повідомлення # 21
|
Уболівальник
|
Добре пам"ятаю сезон 2000-2001 років,о Боже,той сезон був дуже вдалим для нас,досі пам"ятаю той требл(кубок УЄФА і два кубки в Англії) мені тоді було 8-9 років,от саме з того часу я почав вболівати за цей великий клуб якому і досі належить моє серце,незважаючи на цю "темну" полосу,але ми скоро покажемо всім на що здатен клуб з багатою історією і великими традиціями,коли повернемося на вершину АПЛ і нарешті завоюємо кубок,який ми не бачили в порядку 23-х років...YNWA друзі |
|
|
|
|
RedFly
|
Дата: Субота, 07.09.2013, 21:55 | Повідомлення # 22
|
Футболіст дубля
|