Хто скільки часу вболіває за Ліверпуль?
|
|
|
RedMen
|
Дата: Вівторок, 09.08.2011, 19:47 | Повідомлення # 1
|
Скаузер
Група: Перевірені
Статус: Offline
|
Як давно Ви вболіваєте за Ліверпуль? Від якої події? Чому саме Ліверпуль? Діліться своїми враженнями.
One Team... One Life... One Love...
|
|
|
|
|
REDиска
|
Дата: Вівторок, 09.08.2011, 19:59 | Повідомлення # 2
|
Резервіст
Група: Користувачі
|
скоро будет год |
|
|
|
|
Harakternyk
|
Дата: Субота, 04.02.2012, 01:27 | Повідомлення # 3
|
Резервіст
|
Пам'ятаю колись ще був такий телеканал "Мегаспорт" (нинішній "МЕГА") і на ньому лише один сезон показували Англійську Прем'єр-лігу (який був рік, хоч вбий - не згадаю). Так ось, тоді я був просто вражений грою "Ліверпуля", за який і почав вболівати. YNWA!!! |
|
|
|
|
DarkhaN
|
Дата: Понеділок, 05.03.2012, 23:40 | Повідомлення # 4
|
Резервіст
|
Зі мною тесаме я дивився на "Мегаспорт" АПЛ і мене дуже вразив Ліверпуль, потім батько сказав мені, що замолоду вболівав за ЛФК, відтоді все почалось.
Це було років 5 тому |
|
|
|
|
DOCTOR
|
Дата: Понеділок, 05.03.2012, 23:48 | Повідомлення # 5
|
Президент
Група: Адміністратори
|
Почав трошки вболівати ще десь в 2003-04 роках, а після перемоги в фіналі 2005 року, остаточно утвердився в своїх поглядах і став "ЧЕРВОНИМ"!)))
Зараз не можу зрозуміти тих людей, які вболівали за Ліверпуль, а тепер почали вболівати за іншу команду, яка грає успішніше, не поважаю таких. Поважаю тих які до нині підтримують колись великі клуби, не зраджують своїм поглядам, наприклад уболівальники Лідса і тому подібне. Скажу чесно, якщо навіть з Ліверпулем трапиться те саме, що з Лідсом, я і надалі буду його підтримувати, хоча не уявляю собі такого і навряд чи колись таке буде. Ой)) щось я розписався)) буду завершувати - YNWA!!! |
|
|
|
|
GLover
|
Дата: Вівторок, 06.03.2012, 17:04 | Повідомлення # 6
|
Головний модератор
Група: Модератори
|
Року десь з 1994-1995 го... Я до того лише слідкував за клубом, але як було вболівати, якщо гри бачити не доводилося, лише в газетах можно було прочитати.
Вже потім, коли купив сину клубну футболку, ми з ним почали активно вболівати
Повідомлення відредагував GLover - Вівторок, 06.03.2012, 17:43
|
|
|
|
|
GLover
|
Дата: Четвер, 08.03.2012, 19:58 | Повідомлення # 7
|
Головний модератор
Група: Модератори
|
Harakternyk
А ще колись один рік англійську лігу показували по СТБ. А потім ще рік можна було дивитися по якомусь азербайджанському каналу по звичайній тарілці |
|
|
|
|
snayper
|
Дата: Субота, 10.03.2012, 14:44 | Повідомлення # 8
|
Уболівальник
|
якось случайно побачив фінал лігни чемпіонів (Ліверпуль-мілан) 2005 р. сподобалася гра, потім побачив матч за кубок світу(не пам’ятаю з ким грали) ліверпуль програв 0-1 (ліверпуль забив 3 голи але їх не зарахували)...((( з тих пір вболіваю за Ліверпуль...! YNWA
_ښ_Князь_ښ_
|
|
|
|
|
historical
|
Дата: Субота, 10.03.2012, 17:15 | Повідомлення # 9
|
Уболівальник
|
Згадувана вже тема з Мегаспортом)Виходить - десь років 5-6) |
|
|
|
|
Nazik13
|
Дата: Неділя, 11.03.2012, 00:51 | Повідомлення # 10
|
Уболівальник
|
Раніше мені дуже подобалась гра цієї команди, але тоді я ще не вболівав за неї, а ось принаймні року 1,5 тому я почав не те щоб вболівати, а любити цю команду. Дуже шкода що тієї гри, яку ми звикли бачити ще за Торреса, Гарсіа, Сіссе, Хабі Алонсо, тощо, зараз ми не бачимо, цього сезону було багато приємних і взагалі провальних моментів і це ще не кінець сезону.... Я ЛЮБЛЮ і ВІРУ У ТЕБЕ ЛІВЕРПУЛЬ!!!!! |
|
|
|
|
Ruslan_Liverpool
|
Дата: Вівторок, 13.03.2012, 13:20 | Повідомлення # 11
|
Уболівальник
|
я почав вболівати ще з сезону 2000/2001 тоді коли Ліверпуль вийграв у фіналі Кубка УЄФА у якоїсь іспанської команди з рахунком 5:4 тоді ще Джеррард забив і Роббі Фаулер!
Повідомлення відредагував Ruslan_Liverpool - Вівторок, 13.03.2012, 13:20
|
|
|
|
|
Activater
|
Дата: Середа, 21.03.2012, 12:57 | Повідомлення # 12
|
Уболівальник
|
я с 19 марта 2008... почти с дня рождения Ливерпуля... у моего друга была днюха и его брат уговорил меня болеть за Ливерпуль
Ливерпуль круче всех!!
|
|
|
|
|
AndriyMaks
|
Дата: П`ятниця, 18.05.2012, 23:13 | Повідомлення # 13
|
Уболівальник
|
Ну вже точно більше 10 років! Почалось все на ЧС98, де дуже сподобався Оуен. Пізніше дізнався, що грає він в Ліверпулі і одразу почав симпатизувати команді. Згодом з"явилася можливість дивитись трохи матчів та оглядів і тоді почав по справжному вболівати. А після фіналу у Стамбулі став уже спражнім фаном на все життя |
|
|
|
|
Lotec
|
Дата: Четвер, 24.05.2012, 17:15 | Повідомлення # 14
|
Уболівальник
|
Quote (Harakternyk)
Пам'ятаю колись ще був такий телеканал "Мегаспорт" (нинішній "МЕГА") і на ньому лише один сезон показували Англійську Прем'єр-лігу (який був рік, хоч вбий - не згадаю). Так ось, тоді я був просто вражений грою "Ліверпуля", за який і почав вболівати. YNWA!!!
Підписуюсь під кожним словом!!! Це приблизно 2006 рік, показували 2 сезони (здається), цікаво що в фіналі ЛЧ 2005 вболівав за Мілан і Шеву...
|
|
|
|
|
Neil97
|
Дата: Понеділок, 04.06.2012, 22:16 | Повідомлення # 15
|
Уболівальник
|
Після фіналу Ліги Чемпіонів 2005 мене вразила гра Ліверпуля і підтримка фанатів у наймовірно важкі моменти !!!!! YNWA |
|
|
|
|